Ana Menü

Göçü Radyo

Zafer Pen

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar

Anket

3. Göçüköy Yaz Şenliklerinde En çok Neyi Beğendiniz?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.

En Son İncelemeler

İnceleme Bulunamadı

Flash Saat

Giriş

Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

BİR AYET

Eğer kulumuza (Muhammedr17;e) indirdiğimiz (Kurr17;an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allahr17;tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).
(BAKARA SÛRESİ 23. Ayet)

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle

05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .

05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

03.09.2010
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİM

03.09.2010
HAYIRLI CUMALAR.

30.08.2010
iyi günler. şenlik fotolarını izledim.Güzel bir çalışma olmuş .Fakat izlerken slayt olarak izlene memesi ve çok net ve kaliteli olmayışı ve uzaktan çekim yapılması iyi izlenmesini engelledyor.Bunun ü

27.08.2010
hayırlı cumalar ... Winkhayırlı ramazanlar...

26.08.2010
S.A herkese hayırlı ıftarlar

25.08.2010
isyangar isimli üye talebinde bulunan arkadaşımızın üyeliği aktif edilmemiştir, kendini belirtir bir isim seçmesi halinde aktif hale gelecektir

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
Göçüköy Yaz Futbol Turnuvası
admin
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/07/2008 01:37
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 02.02.07

Köyümüzde bu yaz birincisini yapmayı düşündüğümüz futbol turnuvasını Ağustos ayı itibariyle gerçekleştirmek istiyoruz. Futbol turnuvasının bu yıl ki ismini daha önceki forumları da takip eden arkadaşlarımız bilecekler birkaç ay önce hayatını kaybeden Ömer ALBAR isimli arkadaşımızın anısına yapmayı uygun gördük ve bunun için de bir kupa hazırladık. Gerçekleştirilecek bu yaz turnuvası kapsamında siz üyelerimizin önerilerini de göz önünde bulundurmak istiyoruz. Bu nedenle yaklaşık 15 günlük zaman zarfı içerisinde sizin gerçekleştirmeyi düşündüğümüz turnuvaya ilişkin görüş ve önerilirinizi bu forum altında bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Benim naçizane görüşüm,
Turnuvayı Beyşehir'de bulunan Opet halısaha tesislerinin küçük sahasında yapılması. Bilindiği üzere bu saha 6 kişilik, diğer büyük saha ise 7. Küçük sahada yapılması halinde takımlarda futbolcu sayısı az takım sayısı çok olacak, takımın sayısının çok olması ile de renkli müsabakalar gerçekleşir görüşündeyim. Takımlardaki oyuncalardan en az 5'inin Göçüköylü, kalan bir kişi ise misafir olabilecek şekilde düzenlenmesi, sistemin eleme usülü olması, finalin ise tek maç üzerinden gerçekleşmesi,
Sizin görüşleriniz ile de futbol turnuvası şartları turnuvadan en az bir 10 önce oluşup şartlar sitemizden açıklanacaktır. Her göçüköylü kendi takımını oluşturabilir ve turnuvaya bu takımı ile katılabilir. Masraflar ile gerekli araştıma yapıldıktan sonra yine sitemizin bu başlığı altında yayınlanacaktır. Lütfen önerilerinizi ve aşağı yukarı oluşacak takım sayısını buradan bir an evvel paylaşalım...

Oradaki köy evet bizim, ama artık uzak değil

harunyok
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/07/2008 01:45
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Ben bu organizasyona her şartta varım.

harun@gocukoy.com
harunyok
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/07/2008 12:22
Kullanıcı Avatarı

Üye

özellikle Konyadan ağustos ayında izne gidecekler kesinlikle benimle temas kurun,ben ulaşabildiğime telefon açacağım yine de.Bu sene bir ilk olmak kaydıyla bazı organizasyonlara başlayalım.Bunlardan ilki olan Futbol Tunuvasını Merhum Ömer Albar kardeşimiz adına yapmaya başlayacağız.Ve akabinde de bir gün ve gece tertip edeceğiz.Ayrıca da öneri olarak bir şey diyeyim.FUTBOL TURNUVASINI Kendi Köyümüzün HARMAN ÇAYIRINDA ayarlayacağımız bir sahada yapalım.Ben ce Beyşehir deki sahalardan daha iyi ve Turnuvanın ilki olarak köyde olması bence daha uygun olacaktır.Herkese saygılar sunar,bu organizasyonlarda katkılarınızı esirgememenizi rica ederim.

harun@gocukoy.com
Muhammed Emin Usta
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 21/07/2008 15:16
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

iy cok güzel. Ne zaman yapilacak bu turnuva. Bu Turnuva Köyde olsa daha iyi olur, cünkü Köylülerde futbol seyretmeye gelir.

karkinbeyi
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 21/07/2008 21:01
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 14.02.07

Valla ben harun abimin görüslerine tamamen katılıyorum biz köyümüzde futbol oynamayı öğrendik orda yetistik harman çayırında her türlü sartlarda maçlar yaptık biz en iyisi halısahayı bos verelim köyümüzün sahasında yapalım kahvedede ilan edelim inanıyorum hani diyorduk ya şenlik şenlik iste bu senlik bu turnuva sayesinde gerçeklesecek orası senlik yeri gibi olacak hakemler belirlenecek organize tertip komitesi korulacak yani hersey nizami olacak yoksa herkes maçı yapıp gitme yolunu tercih eder herkese görev verilirse bu bir turnuva degil şenlik kapsamıda da olur fazla degil 4 - 5 gün içindede sonlandırılır ve söyle olabilir katılacak takim sayısının 10 un üzerinde yapmak lazım kisi sayılarını az tutup örnegin her takım 7 şer kisi olur ve maç sürelerini kısaltılarak ve bu sayede senelerdir topa değmeyenler fazla yorulmamısta olur maçlar minyatür sahada bir top sahasının yarısı kadar veya halısaha ebatında ayarlanır yani kısacası tertip komitesi kurulunca bunları ayarlayarak bu turnuva gerçeklesir.Hem turnuvada hem tertip komitesinde yer almaya hazırım ve verilecek bütün görevleri yapmaya çalışacağımdan emin olun. Benim görüşlerim bunlar.
Ne Mutlu Türküm Diyene

harunyok
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02/08/2008 14:58
Kullanıcı Avatarı

Üye

Herkesin izne gelmesini bekliyoruz,Haydi gelin de şu işlere başlayalım.

harun@gocukoy.com
harunyok
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16/09/2008 11:33
Kullanıcı Avatarı

Üye

Okadar yapalım dedik yapamadık.Bunun sebebi de şu bence;herkes görevden kaçıyor.Biz bişeyler yapmazsak köyümüzde birlik,dostluk,akrabalık bağları malesef zayıflıyor.
Bir hafta şenlik için uğraştık,emek verenlere çok teşekkür ederim.Tabiki maddi ve manevi olarak.Ama özellikle Gençler bu işlere el uzatmadılar.Eğer Askere gidecek gençlerin yaptıkları gece gibi organize olsalar her şeyi yapacaklar buna şüphem yok.
Özellikle şunu diyorum,Köyümüzü sevelim,köyümüz için ne gerekiyorsa yapalım.Elimizi taşın altına sokalım.Birbirimize darılmadan gücenmeden yapalım bu işleri.
Ben derim ki;yaz tatilinde yapamadık ama RAMAZAN BAYRAMInda bir Futbol turnuvası düzenleyelim.Merhum ÖMER ALBAR kardeşimizin hatırasına yapalım.Onun ruhu şad olsun.
Yani bir sözle başladık arkasında duralım.
Şenlikte gördük ki birşeye başlanırsa oluyor.
HERKESE SAYGI VE SELAMLAR.

harun@gocukoy.com
karkinbeyi
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16/09/2008 22:43
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 14.02.07

Evet abi haklısın bir işe önce inanmak ama birkaç kisi degil tüm köylülerimiz bu işe inanacak ondan sonra gerisi gelir.Futbol turnuvasi neden olmasin insallah bayramda mini bir turnuva yapariz.inanıyorum katilan çok olur.ben üstüme düsen neyse yapmaya hazırım.
Ne Mutlu Türküm Diyene

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.13 saniye
266,232 Tekil Ziyaretçi