Ana Menü

Göçü Radyo

Zafer Pen

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 2

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar

Anket

3. Göçüköy Yaz Şenliklerinde En çok Neyi Beğendiniz?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.

En Son İncelemeler

İnceleme Bulunamadı

Flash Saat

Giriş

Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

BİR AYET

Eğer kulumuza (Muhammedr17;e) indirdiğimiz (Kurr17;an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allahr17;tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).
(BAKARA SÛRESİ 23. Ayet)

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle

05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .

05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

03.09.2010
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİM

03.09.2010
HAYIRLI CUMALAR.

30.08.2010
iyi günler. şenlik fotolarını izledim.Güzel bir çalışma olmuş .Fakat izlerken slayt olarak izlene memesi ve çok net ve kaliteli olmayışı ve uzaktan çekim yapılması iyi izlenmesini engelledyor.Bunun ü

27.08.2010
hayırlı cumalar ... Winkhayırlı ramazanlar...

26.08.2010
S.A herkese hayırlı ıftarlar

25.08.2010
isyangar isimli üye talebinde bulunan arkadaşımızın üyeliği aktif edilmemiştir, kendini belirtir bir isim seçmesi halinde aktif hale gelecektir

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
Harmanbaşı
karsiyakali1981
#41 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07/09/2009 17:18
Üye

Katılım Tarihi: 22.10.08

balık üretme fikri para kazanma açısından güzel bir fikir ama su kaynagının kirlenmesini de düşünün ne kadar arıtırsanız arıtın su kirlenecektir

dr_suleyman
#42 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08/09/2009 21:15
Üye

Katılım Tarihi: 16.02.07

biz balığı üretim için değil görüntü açısından bırakalım diye düşündük.çok güzel bir görüntü ve canlılı katar ama bizim köyde kültürel yönden yeterli anlayışta olmayan insanlar var eminim 1 hafta iççinde ağla tutarlar.aslında doğal olarak yetişir diye düşünüyorum ama insanımız yaşamaz orada bence.bu olaı daha nce yaşamıştık çünkü.bir arada kadife balık atmıştık.birileri sanki balıksız kalmış gibi gitmiş o otun içinde oraya ağ atmıştı.benim isteğim o insanlara karşı nasıl önlem alınır.nasıl koruyabilir.yoksa yılan çiyan pek engelleyemez diye düşünüyorum.

karkinbeyi
#43 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11/09/2009 18:05
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 14.02.07

Ben yanlış anlamışım sanırım görüntü için atılacaksa evet harika olur. hocam doğrusun ama dediğingibi insanımızın balıkları tutmasını engelleme konusunda valla heralde bir önlem alamayız.bir ton da atsak sanırım bir haftada tutarlar hemde övünürler ben bir çuval tuttum sen iki çuval diye Smile
Ne Mutlu Türküm Diyene

zekiagmaz
#44 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13/09/2009 14:27
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

Köyümüzün insanlarının özellikle 9 Ağustosta Barajın son durumunu gördükten sonra düşüncelerinin değiştiğini gözlemledim. Yapılan işi görmeden, hiç gitmeden eleştiriyorlardı. Özellikle Köyde yaşayanların %70'i barajı o gün gördü (o güne kadar gidip görme zahmetine bile katlanmadan sürekli dedikodu ürettiler) ve yapılan işleri engelleyemeceklerini gördüler ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek yapsınlar bakalım yapacaklarını baya da birşeyler oluyor fikri oluştu. Balık atılırsa da artık bu saatten sonra dokunamazlar. Geçen hafta barajın kapaklarını açmışlar. Baya bir balık görünüyor. Şimdilik birşey yapan yok. Balık işini yapabiliyorsak vazgeçmeyelim arkadaşlar. Selamlar.

habib
#45 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/09/2009 10:09
Üye

Katılım Tarihi: 31.05.09

Abiciğim herşey güzel hoşta bu işe elbirliği lazım. Buna herkesin destek çıkması lazım. Bizim köyün geneli zengin almanyalısı izmirlisi hacısı hocası çok bu yapılanlardan onlarda faydalanacaksa onlarında biraz destek çıkması gerek. Bu işler lafıla yürümez. Ben Bkm. Onb. Ali Kantaş sadece 56 herkese selamlar.

alikan
#46 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 22/09/2009 15:56
Üye

Katılım Tarihi: 22.09.09

biraz el desateği ve birazda para desteği bu işleri halleder.sadece 53 kaldı herkese selamlar.

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.13 saniye
266,233 Tekil Ziyaretçi