Ana Menü

Göçü Radyo

Zafer Pen

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 3

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar

Anket

3. Göçüköy Yaz Şenliklerinde En çok Neyi Beğendiniz?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.

En Son İncelemeler

İnceleme Bulunamadı

Flash Saat

Giriş

Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

BİR AYET

Eğer kulumuza (Muhammedr17;e) indirdiğimiz (Kurr17;an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allahr17;tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).
(BAKARA SÛRESİ 23. Ayet)

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle

05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .

05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

03.09.2010
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİM

03.09.2010
HAYIRLI CUMALAR.

30.08.2010
iyi günler. şenlik fotolarını izledim.Güzel bir çalışma olmuş .Fakat izlerken slayt olarak izlene memesi ve çok net ve kaliteli olmayışı ve uzaktan çekim yapılması iyi izlenmesini engelledyor.Bunun ü

27.08.2010
hayırlı cumalar ... Winkhayırlı ramazanlar...

26.08.2010
S.A herkese hayırlı ıftarlar

25.08.2010
isyangar isimli üye talebinde bulunan arkadaşımızın üyeliği aktif edilmemiştir, kendini belirtir bir isim seçmesi halinde aktif hale gelecektir

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
KÖYE YENİ CAMİİ
harunyok
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 24/09/2009 10:26
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Öncelikle yeni ve güzel bir caminin çok iyi olacağını biliyorum ancak,ben diyorum ki;öncelikle köyümüzün ALTYAPIYA ihtiyacı yok mu?Yani Yeni bir kanalizasyon ve su şebekesine ve FOSEPTİK çukuruna ve ardından da yolların düzenlenmesine ihtiyaç yok mu?öncelikle insan sağlığı önemli değil mi?Belki köye ilk giriş yapıldığında köy içindeki koku anlaşılıyor sanırım.Kısaca;öncelikle köyü güzelleştirip güzel bir köyün içine güzel bir cami yapsak olmaz mı?
Haaaa,illa cami yapılacaksa da bunun maddi yönünün iyice araştırılıp ve kimlerin ne kadar para yardımında bulunacağının tesbiti yapıldıktan sonra bu işe kalkışılması gerekir.Ben konyada 10-15 senedir süren camiler görüyorum.Biz Göçüköy olarak kimseden para falan isteyemeyiz.
Eğer camimiz bir tadilatla düzelirse camimizi düzeltelim derim.
Bu benim naçizane bir fikrim,Herkese selam ve saygılar.

harun@gocukoy.com
turkmen
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/09/2009 00:41
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

söydiklerine katılıyom,örnekğin garkın harmanında yapılacak işler için milletten para istediğimizde 10.20, gibi rakamlar veriliyor,iş camiye gelince 30.000 verecek kişiler biliyorum kısacası insanların beynine yer etmiş hayır sadece camiye yapılır diye ,buna bir örnek verecek olursak garkına mescit yapılmasına taraftar olanlardan birisinin yanına yardım istemek için gittiğimde bana şunu söyledi ben 500 tl yardım edecektim ama siz benim parayı tuvalet yapmak için kullanıyorsunuz dedi,bende kendisine,sayın abiçiğim bak karşıya mescit yapılıyor ,ne güzel . bana sorarsan tuvalet mescitten daha fazla ihtiyaç nedenide namazı çayırın her yerinde kılarız ama her yere işeyemeyiz dedim .bence cami yıkılmadan önce milletten vaad lar alınması lazım bu rakam 250,300 bin i bulursa o zaman bu işe başlanması lazım öbür türlü biraz zor cünkü camiye en az 500bin gerek .
ali türkmen bodrum /MUĞLA

harunyok
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/09/2009 12:56
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Sevgili ALİ kardeşim,öncelikle senin bu konularda çok hassas olduğunu iyi biliyorum ve yaptıklarından dolayı da sana çok teşekkürler ediyorum.Hatta daha yapılacak ne varsa da öncü olmanı istiyorum.
Özellikle Altyapı eksiğinin yapımı için çaba sarfedilmesi gerek diye düşünüyorum.İçme sularımız ve kanalizasyonumuz çok kötü.Kimse evinden su içmiyor.Foseptik çukuru gibi şeyler çözülmeden cami yapmanın ne anlamı var diye düşünüyorum.Ama büyüklerimiz bir karara varacaklardır tabiki.
Biz herşeyimizle Köyümüzü seviyoruz.Ve Allah izin verirse emekli olabilirsem,köyüme gelmeyi ve orada yaşamayı düşünüyorum.

harun@gocukoy.com
turkmen
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01/10/2009 22:58
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

s.a köyde alt yapı sorunumuz tabiki vr bunların çözümü ise (acizane )fikrim pis suların toplandığı büyük bir fosebtik yapmak buda sızdırmalı olandan sızan sızacak sızmayanda kışın sel geldiğinde selle salmak .içme suyunada gelince sıtma pınarında güzel su var oradan köye gelen hattı büyüterek birazını çeşmelere birazını şebekeye alarak çöze biliriz o zaman sularımızda şebekeden içilir hale gelir diye düşünüyorum bu iş içinde devlet gücü veya kuvvetli sponsorlar lazım tahminim 25000 gibi bir rakama ihtiyaç var bu işi dernek adı altında yapazrız allahın izniyle, unutmayalım garkına başladığımızda 50 metre duvar yapacak kadar bütcemiz vardı işe başlayınca allah önümüzü açtı yapılan iş ortada .maddi ve manevi bütün emeği geçenlerden allah razı olsun .
Düzenleyen turkmen Düzenleme Tarihi: 01/10/2009 23:18
ali türkmen bodrum /MUĞLA

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.14 saniye
266,233 Tekil Ziyaretçi