Ana Menü

Göçü Radyo

Zafer Pen

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar

Anket

3. Göçüköy Yaz Şenliklerinde En çok Neyi Beğendiniz?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.

En Son İncelemeler

İnceleme Bulunamadı

Flash Saat

Giriş

Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

BİR AYET

Dönüşünüz hep O'nadır. Allah'ın vaadi haktır. Herşeyi ilk baştan yaratan O'dur. Sonra iman edip salih amel işleyenleri hak ettikleri ölçüde mükâfatlandırmak için geri döndürecek olan yine O'dur. Kâfirlere de inkâr ettikleri için kaynar sudan bir içki ve acıklı bir azap vardır.
(Yunus-4.Ayet)

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

08.09.2010
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

08.09.2010
Ramazan Bayramınız Kutlu olsun nice saglıklı günlere

08.09.2010
RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİM KUTLAR SAĞLIK MUTLULUK BE BAŞARI GETİRMESİ DİLEĞİ İLE

08.09.2010
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,Sağlıklı günler dilerim

08.09.2010
s.a.islam alemine hayırlı bayramlar dilerim

07.09.2010
cilginksk isimli üyelik başvurusu herhangi bir isim ve soy isim belirtilmediği için aktif edilmemiştir. Üyelik başvuruları isim olarak belirtildiği takdirde aktif hale gelecektir...

06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle

05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .

05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

Başlığı Görüntüle

.::.Göçü Köy.::. :: EGLENCE FORUM :: Fıkralar
 Başlığı Yazdır
DERGİ
aturkmen4
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 24/12/2009 09:55
Üye

Katılım Tarihi: 02.12.09

Değerli köylülerim hepinize iyi günler. Benim önerim köyümüz ve kölülerimiz hakkında tüm haberleri 3 aylık aralıklarla çıkacak bir dergide toplayıp tüm köylülere (köyde veya köy dışında) herkese ulaştırarak resim ve yazıları bir belge olarak saklamamızı sağlamalıyız.Ben bu konuda yardımcı olabilirim.Teşekkür ederim A.TÜRKMEN konya
KONYA

zekiagmaz
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 24/12/2009 15:35
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

Merhaba Aliciğim,
Önerin çok güzel, yalnız bu işin maddi boyutunu nasıl halledebiliriz. Bu işte sporsor bulmak veya bol reklam bulmak gerekiyor. Bu konuyuda burada açmış olalım. İnşallah önerisi ve talibi olanlar çıkar.

AKCAYALCIN
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31/12/2009 14:41
Üye

Katılım Tarihi: 16.02.07

hatırlayacagımız gibi gecen şenliklerden önce slayt gösterisi yapılmıştı bu slayt gösterisinde toplanan resimler kısa sürede toplandıgı için sınırlı sayıda kişilerin resimleri toplana bilip slayt ta gösterile bilmişti izmirde geniş kapsamlı resim kampanyası başlatılmıştır bu resimler bir sidide toplanacak uygun görülenler slaytta göstrilecektir şimdiden herkesin ilgisini çekecek resimler topladık not:resimleri topladıgımız kişilerin dernege üye olma şartı aranmamaktadır resimleri gül ticaret hüseyin gül veya bana verebilirsiniz resimler tarayıcıdan geçirildikten sonra geriye verilecektir

ali agmaz
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31/12/2009 22:53
Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Benim cd konusunda daha farklı bir görüşüm olacak,2010 'da 2 çeşit cd yapalım diyorum,birincisi bugün hayatta olmayan köylülerimizin fotoğraflarından ve varsa video görüntülerinden oluşan cd, ikincisi yaşayanların fotoğraf ve videlarından oluşan bir cd.
Geçen yıl çok kısıtlı bir zamanda yapıldığından tam katılım olmadı. Bu yıl daha titiz bir çalışmayla şimdiden hazırlamakta yarar var.

Ali ağmaz

AKCAYALCIN
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03/01/2010 13:43
Üye

Çeşitlilik üzerinde çok talep olur görüşündeyim sadece askerlik fotoğrafları sadece çocukluk fotoğrafları sadece sportıf falıyat fotoğrafları benim istediğim sadece üyelerimizin fotoğrafları vb bunları aynı sidi içerisinde farklı slaftlar olarakta düzenleye biliriz ama biz ilk etapta tarihi degeri olan eski fotoğrafları topladık vede toplamaya devam ediyoruz ayrıca rahmetli olan büyüklerimizin ayrıntılı bilgilerinide dogum ölüm tarıhlerı ıyı lakabı olanların lakapları nıda resimlerin altına yada sonuna eklemeyi düşünüyoruz takım çalışması içerisinde en iyiyi ortaya çıkarmaya çalışalım taktiri de göçüköy halkına bırakırır

AKCAYALCIN
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31/03/2010 18:13
Üye

insanların ruhunu güzelleştirmeden çevresel güzelliklerin çok manadar olmadıgını hepimiz çok iyi bilmekteyiz şunu da çok iyi biliyoruzki konuşmalarımızın çogu dedikodu ve gıybet bunlar bitmeden köyde huzurun olmayacagıda hepimizce malumdur allah nasip ederse yakın zaman içinde köye gitmeyi düşünüyorum giderken izmirden topladıgım kitap ve dergileri köye götürmeyi, en yakın zamandada köye kütüphane kurmayı en azından kitaplık yapma düşüncesindeyim tüm hemşerilerimizden de yardımlarını esirgeme me lerini rica ediyorum
kıtap bagış kampanyamızı baslatmıs bulunuyorum inşallah okuma kampanyasıda başlatırız

harunyok
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01/04/2010 10:09
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Elimden gelen katkıyı sağlayacağım inşallah,Kampanya hepimize hayırlı olsun.

harun@gocukoy.com
nazimkargin
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01/04/2010 18:16
Üye

Katılım Tarihi: 25.07.07

bütün köylüleri tanımanın tek bir yolu her aile toplu olarak aile fotografı cekerek veya cektirerek dernege
göndermesi yada acılan bir dosyaya tarayıcı aracılıgı ile göndermek veya fotograf makinası ile aktarmaktır
ancak böyle tanışa biliriz düşüncesindeyim

mehmetagmaz
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02/04/2010 16:45
Üye

Katılım Tarihi: 02.10.07

Kütüpane fikrine sonuna kadar katılıyorum başlamak başarmanın yarısıdır . ''İnsanın cahil olduğunu bilmesi, ilme atılmış ilk adımdır ''.Bu kampanyaya benden bir ansiklopedi seti hediye ediyorum.Herkese hayırlı olsun...

hayrisimsek
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02/04/2010 20:10
Üye

Katılım Tarihi: 03.08.09

[img][/img]
Kaynağı İndir  Kod

AKCAYALCIN
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08/04/2010 16:40
Üye

köylülerimizi daha iyi tanımak mazide kalanları yad etmek için resim arşivi yapıyoruz bunlar soy ısımlerıne gore sıraladık arzu eden hemşerilerimiz soy agacı seklınde sulalerının ısım lıstesını getirirlerse bunlarıda ekleyıp resım arsıvımızı daha guzellestırmıs ve manasına uygun hale getırmıs oluruz

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.19 saniye
269,000 Tekil Ziyaretçi