Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· S.S.S.
· Tartışma Forumları
· Resim Galerisi
· Web Linkleri
· ÜYE OL
· İletişim
· Arama
· AÖF Sınav Sonuçları
· ÖSYM Sınav Sonuçları
· Canlı Futbol Sonuçları
· Göçüköy Mail Servisi
· Beyşehir Haberleri
· Göçüköy Online Radyo
· Radyo Dj Girişi
· Göçüköy Tarihi
· Ziyaretçi Defteri
· Dosyalar
· S.S.S.
· Tartışma Forumları
· Resim Galerisi
· Web Linkleri
· ÜYE OL
· İletişim
· Arama
· AÖF Sınav Sonuçları
· ÖSYM Sınav Sonuçları
· Canlı Futbol Sonuçları
· Göçüköy Mail Servisi
· Beyşehir Haberleri
· Göçüköy Online Radyo
· Radyo Dj Girişi
· Göçüköy Tarihi
· Ziyaretçi Defteri
Göçü Radyo
Zafer Pen
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar
Anket
En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
Flash Saat
Giriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
BİR AYET
(Yunus-4.Ayet)
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.
08.09.2010
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
08.09.2010
Ramazan Bayramınız Kutlu olsun nice saglıklı günlere
08.09.2010
RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİM KUTLAR SAĞLIK MUTLULUK BE BAŞARI GETİRMESİ DİLEĞİ İLE
08.09.2010
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,Sağlıklı günler dilerim
08.09.2010
s.a.islam alemine hayırlı bayramlar dilerim
07.09.2010
cilginksk isimli üyelik başvurusu herhangi bir isim ve soy isim belirtilmediği için aktif edilmemiştir. Üyelik başvuruları isim olarak belirtildiği takdirde aktif hale gelecektir...
06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle
05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .
05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM
05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
Başlığı Görüntüle
.::.Göçü Köy.::. :: gocukoy.com :: gocukoy.com GENEL
Sayfa 2 - 2: 12
|
|
Reklamlar
|
|
| admin |
Mesaj Tarihi 21/10/2008 01:38
|
|
Süper Yönetici Mesaj Sayısı: 249 Katılım Tarihi: 02.02.07 |
İzmir ilinde halen faaliyetini sürdüren Nazar Oto Servis yetkilisi sayın Ahmet Çimen'e sitemize verdiği reklamdan ötürü site yönetimi adına teşekkür ederim. Sitemizin sol kısmında bulunan Ötügen Oto Galerinin yerine reklamını almış bulunmaktayız. Talep edilmesi halinde sitemizin en tepesinde bulunan Türk bayrağının olduğu bölüme diğer üyelerimiz de reklam verebilirler. Ayrıca mail dağıtımlarımız da başlamıştır. xxxx@gocukoy.com isimli bir mail olmasını dileyen üyelereimiz yönetimden herhangi bir arkadaş ile iritibata geçmeleri yeterlidir. Ayrıca reklam veren üyelerimize ücretsiz olarak diledikleri ismi bir bildirmeleri halinde mail hediye edeceğiz. Örn. huseyin35_42@gocukoy.com Reklam, mail satın almak vs. şekilde destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Oradaki köy evet bizim, ama artık uzak değil |
|
|
|
| admin |
Mesaj Tarihi 05/11/2008 21:52
|
|
Sitemize verdikleri reklamlarla destek veren iki gül ticaret yetkililerine site adına teşekkür ediyoruz. olan 1 yıllık zaman olan reklam süresi dolduğundan bu gece itibariyle reklamları yayından kaldırıyoruz. Uzatmak isteyen sayın yetkililerin site yönetimiyle irtibat kurmaları yeterlidir. Desteklerinden dolayı tekrar teşekkür eder, devamını bekleriz...
Düzenleyen admin Düzenleme Tarihi: 12/02/2009 23:29 Oradaki köy evet bizim, ama artık uzak değil |
|
|
|
| harunyok |
Mesaj Tarihi 12/02/2009 22:39
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 595 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Siteye reklam vermek isteyenler bana yazabilirler.
|
| admin |
Mesaj Tarihi 11/10/2009 21:28
|
|
2. Göçüköy Yaz Şenlikleri sırasında siteye reklam vermek isteyen sayın Zafer Pen yetkilisinin talebi doğrultusunda sitemize kendilerinin reklam döngüsünü ekledik. Bu arada yeri gelmişken sitemizin ilk açıldığı tarihten bugüne kadar maddi anlamda destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum ancak bir takım söylentiler şahsımı bir hayli rahatsız etmiştir. Kendimi bir takım farklı cümleler kurarak bu sözleri sarf eden şahıslara daha fazla fırsat vermemek adına ifade etmekten yana değilim. Siteye verilen maddi desteğin giderlerini sorgulamak elbetteki her üyemizin hakkıdır bu hakkı da siz değerli üyelerimize tüm gelirler ve giderleri karşılaştırma tablosu halinde sitemizde sunacağım. Ayrıca sitemize reklam dışında maddi anlamda destek veren tüm üyelerimizin yada üye olmayanların talep etmeleri halinde paraları aynen iade edilecektir. Bağışı yaptıkları yönetici arkadaşın bana bunu söylemesi yeterli, zira elden hiç bağış almadım, kimin ne kadar verdiğini bilmiyorum, toplamda aldığımız miktardan bilgi sahibiyim. Reklamlardan alınan ücret karşılığı siteden hizmet verildiği için bunun karşılığında talep olması halinde dahi ödeme yapılmayacaktır. Dileyen hukuk mahkemesinde hakkını arayabilir. Bu tarihten sonra da sitemize kesinlikle maddi bağış kabul edilmeyecektir. Buradan diğer yöneticilere de bana kimden ne kadar bağış alındığı konusunda mailime bilgi atılırsa sevinirim. Son olarak sitemiz aynı şevkle ve kuruluş amacına bağlı kalarak yayınına devam edecektir, şahsım adına bunun sözünü veriyorum...
Oradaki köy evet bizim, ama artık uzak değil |
|
|
|
| turkmen |
Mesaj Tarihi 12/10/2009 22:44
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 150 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
s.a takma kafana erti bu tür işlerde bu söylentiler genelde olur .ben baş edemedim bunlarla en sonunda dayanamadım, sayın köylüler namusuma dokunmayın gerisi serbest dedim,nasılsa ben böyle bir haram yememişsem onlar bana iftira atıyor demektir ,işin bu tarafıda benim işime geliyor .bu işlerde duymamayı öğreneceksin.
ali türkmen bodrum /MUĞLA |
|
|
|
| karkinbeyi |
Mesaj Tarihi 13/10/2009 13:34
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 637 Katılım Tarihi: 14.02.07 |
öncelikle reklam veren hemşerimizden Allah razıolsun evet sevgili kardesim ertuğrul bu tür dedikodular elbetteinsanın moralini bozar ama seni bilen biliyor artı bu site içen neler yaptığını çok iyi bilenlerden biriyim senin kalbin ferah olsun umuyorum sen bol hayır duası alıyorsun çünki site olmasaydı türkiyenin dört bir yanındaki hemserilerimiz köyünü izleyemezdi bu site sayesiyle bir kamerayla hasretleri gitmesi biyana köyde sanki yaşıyormus gibi oluyor o yüzden Allah köyümüz için kim neyapıyorsa onlalardan razıolsun ama iyilik yapanlara tabi bu lafım kötülük yapanları zaten kahredecek inşallah. Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
|
|
| harunyok |
Mesaj Tarihi 14/10/2009 12:11
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 595 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Öncelikle bu site için maddi ve manevi destek veren herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım. Sonra ise şunu diyeyim ki;verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur.Burada amaç bir kaç kişinin sitesi değil de köyümüzün sitesi olsun diye bir kısım paralar toplandı.2006 yılı kurban bayramında toplandı bu paralar ve toplamı 380 tl dir.Bu paralardan sonra da izmirden bir kısım paralar toplandı.O paralarında durumunu Hüseyin Gül kardeşim biliyor.Bunların bir kısmı reklam parası bir kısmı da kişilerin verdikleri.O paraların da büyük kısmı zaten YOKUŞ taki fidanların yerlerinin açılması ve çeşmesi için boru,hortum vana gibi şeylere harcandı sanıyorum. Kısacası isteyen varsa bu alınan paraların kimlerden ve kaçar para alındığının hesapları var elimizde.Öncelikle hesap sormak iftira atmak şeklinde olmaz ve burada yönetici olupta bu paraları toplayanlara sorabilirsiniz.Bu sitede Başta Ertuğrul olmak üzere,Harun YOKUŞ,Fatih Bakır,Zeki Ağmaz,Ali Ağmaz,Hüseyin GÜL ve daha yazmadığım çok kişinin burada toparlanan toplamı 1000 Tl ye ulaşmayan bir paraya ihtiyacı da yoktur. Belki çok kaba olacak ama;"İt ürür,kervan yürür" dedikleri bir laf vardır. Biz Ali türkmen kardeşimin dediği gibi,Namusumuza dil uzatmayın diğerlerine devam edin. Ne olursa olsun bizler bıkmadan ve usanmadan,İnternet sitesini,Derneğimizi ayakta tutacağız inşallah ve Köyümüze ve hakeden köylümüze elimizden gelen iyiliği ve hizmeti de her daim yapacağız.Çünkü Allah iyinin ve dürüstün yanındadır. Eğer saygıda kusur etmişsem affola. |
| huseyingul42-35 |
Mesaj Tarihi 15/10/2009 18:33
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 138 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
sevgili başkanımız vede yönetici kardeşlerim bu iftira biraz agır olmuşgibi görünüyor ama boşverin kafaya takmaya degmez herzaman oldugu gibi meyve veren agaç taşlanır o taşlarda mutlaka agacın çevresinden birine isabet edebilir bir kaç gün acıverir belki ama o acıyı tat tık diye yılacagımızı sanıyorlarsa otaş atan lar hiç kusurabakmayın yılmayacagız ben büğütün göçükööy halkına diyorum ki site olarakta dernek olarakta ( YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR ) HAYIRLIVE GÜZELGÜNLER DİLEGİMLE.
huseyingul_77@hotmail.com |
|
|
|
Sayfa 2 - 2: 12
| Atlanilacak Forum: |