Ana Menü

Göçü Radyo

Zafer Pen

Çevrimiçi Kullanıcılar

· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 4

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar

Anket

3. Göçüköy Yaz Şenliklerinde En çok Neyi Beğendiniz?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.

En Son İncelemeler

İnceleme Bulunamadı

Flash Saat

Giriş

Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

BİR AYET

Eğer kulumuza (Muhammedr17;e) indirdiğimiz (Kurr17;an) hakkında şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru söyleyenler iseniz, Allahr17;tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu ispat edin).
(BAKARA SÛRESİ 23. Ayet)

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

06.09.2010
tüm islam aleminin mübarek kadir gecesini kutlar yüce rabbimden bütün dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı kandiller sevgilerle

05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .

05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

03.09.2010
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİM

03.09.2010
HAYIRLI CUMALAR.

30.08.2010
iyi günler. şenlik fotolarını izledim.Güzel bir çalışma olmuş .Fakat izlerken slayt olarak izlene memesi ve çok net ve kaliteli olmayışı ve uzaktan çekim yapılması iyi izlenmesini engelledyor.Bunun ü

27.08.2010
hayırlı cumalar ... Winkhayırlı ramazanlar...

26.08.2010
S.A herkese hayırlı ıftarlar

25.08.2010
isyangar isimli üye talebinde bulunan arkadaşımızın üyeliği aktif edilmemiştir, kendini belirtir bir isim seçmesi halinde aktif hale gelecektir

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
KÖYÜMÜZE BİR HALISAHA OLSUNMU
karkinbeyi
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05/11/2009 17:47
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 14.02.07

Evet çok kıymetli göçüköye gönül veren hemşerilerim benim hatırladığım kadarıyla bu köye bir halısaha yapılsındiye bir bayram arfesi birçok köylümüzden dısarda ve köyde yaşayanlardan bir miktar para toplandı ve bizimde aşkımız olan futbol söz konusu olunca birçok kişi karınca kaderince biraz yardım etmislerdi ama malesef bu saha yapımı malzemelerin yarıya yakını gelmesine rağmen yapılmadı veya yapılamadı bunun üstünden sevgili adminimiz olmak özere bazı büyüklerimin çabalarıyla bu göçüköy com. adlı site açıldı ve bu site bizi bir araya getirdi ve bunun akabine köyümüzde olmaz hatta hiç olmaz denilen birçok işler yapıldı bunları hepiniz aşağı yukarı biliyorsunuz ha bu işlerde başı çeken önemli şahsiyetler büyük rol oynadı onlarada Allah razı olsun diyorum bu işler neydi kısaca yazacak olursak . köyde bir şenlik düzenlendi, köyümüze bir dernek kuruldu, karkın harmanı yeniden yapıldı adeta güzel bir hale kondu, yine karkın harmanına bir çeşme yapıldı , köyümüze bir kamera sistemi kuruldu ve canlı izlenme imkanı sunuldu gibi faliyetlerde bulundu .
Şimdi bende diyorumki zamanında yapılsın dediğimiz ve yapamadığımız şu halı sahayı bir elbirliğiyle yapalım ve köyümüzde Allah nasip ederse 3.sünü düzenleyeceğimiz şenliğede açılışını yapalım derim siz değerli büyükleriminde görüşlerini buraya yazmasını isterim hepinizin görüşlerine şimdiden saygı duyarım ve Allaha amanet olun.
Ne Mutlu Türküm Diyene

zekiagmaz
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06/11/2009 11:03
Üye

Katılım Tarihi: 15.02.07

Mahmut bence öncelikle şu Ağaç kampanyasında hedefimize varalım derim. Öncelikle onun yapılması daha iyi olacak. Son bir yıldır köylülerimizi şu parası, bu parası diye bıktırdık zaten. Şenliklerde özellikle barajın etrafı yemyeşil olsun.
Düzenleyen zekiagmaz Düzenleme Tarihi: 06/11/2009 11:08

resulkaplan
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06/11/2009 14:56
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 26.08.07

Bence köyümde halı saha olmalıdır neden derseniz yazın köye gidenlerin sayısı 1000 i bulurken bir top oynayacak yerimiz yok o kadar çayırlarımız var büyük alanlarımız var ama bir şöyle rahat arkadaşlarla hemen dibimizde elektirikli tel örgülü kaleli çimsahalı bir halı saha tipi sahamız neden olmasın olur du da ama bir para toplanıyor karınca kararınca ama bu paraların nerey nasıl kullanıldığı bilinmiyor ve bilinmediği için de bir daha para toplanmak istense milletin ilk sorduğu soru nerde bu toplanan paralar işte tek sorun burda bence bunlar köylüye en ince ayrıntısına kadar anlatılmalı kafasındaki soru işaretlerinin silinmesidir DÜŞÜNCELERİM BUNDAN İBARET BİZİM MUHTAR YÖNETİMİNİNDE BUNU ENAZINDAN 6 AYDA YAPMASI LAZIM KÖYLÜYÜ KAHVEYE TOPLAYIP GELEN PARALARIN YERLERİNİ NEKADAR GEMİŞ VE BU PARALARIN NERELERE HACANDIĞINI MAKBUZLA GÖSTERİRSEN SORUN OLURMU BENCE OLMAZ YAŞIM 31 BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM herkse selamlar
resulkaplan1978@hotmail.com

harunyok
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25/11/2009 09:49
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

Öncelikle düzenlenen,Şenlikler,ağaç dikme kampanyaları,ve daha devami gelecek diğer işler;
bunların hepsi görüldüğü üzere BAĞIŞLARla oluyor.Ben Mahmutun yazdığı Halı saha meselesine şu yönden katılıyorum.Bı kampanyaların bağışlarla olmasının yanısıra devamlı gelir getirebilecek şeylerden de sağlanmasını istiyorum.
Mesela bir halı saha Büyük bir gelir kaynağı olacaktır.Ayrıca köyümüz dijital telefon görüşmelrine geçeli baya oldu,bir köşeye Birkaçtane bilgisayar alınıp İnternet kafe tarzında bir işletme olabilir ve bunların devamlı gelirleri olur.Bunları idare etmek için de en azından 2-3 kişi çalıştırılabilir yani iş imkanı bile olur.
Şunu da söyleyeyim biz iyi şeyler yaptıkça bağışlar devam edecektir.
Çünkü yapılan işler köyümüzün ve köylümüzün iyiliği için yapılmaktadır.
Bu benim naçizane fikirlerimdir.Değerlendirilmesini rica ederim.
Selam ve sevgiler.

harun@gocukoy.com
ali agmaz
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06/12/2009 12:02
Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07

ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.
HALI SAHA OLAYI ÖNCELİKLE BENİMDE EN ÇOK İSTEDİĞİM PROJELERDEN BİRİ,AĞAÇ KAMPANYASI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR VE SON AŞAMAYA GELMİŞTİR.SİZ DE TAKDİR EDERSİNİZKİ BU AĞAÇLARI DİKMEKTEN ÇOK KORUMAK DAHA ÖNEMLİDİR.ŞİMDİ EN ÖNEMLİ PROJEMİZ AĞAÇ DİKİLEN BÖLGEYİ BETON VEYA DEMİR DİREKLİ BİR TEL ÖRGÜYLE ÇEVİRMEK.ÇEVİRME İŞLEMİ BİTTİĞİNDE HALI SAHA PROJESİNİ AYRICA TARTIŞIR BİR KARARA VARIRIZ.AMA ÖNCELİKLİ HEDEF ŞİMDİ KARKIN HARMANINI BİTİRMEK OLMALI.
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR DİYEREK,HALI SAHA PROJESİNİ DE DERNEK OLARAK YAPACAĞIMIZDAN KUŞKUNUZ OLMASIN,BENİM FİKRİM SAĞLAM BİR SPONSOR BULARAK BU İŞİ HALLETMEK.
KÖYDE HALI SAHA İÇİN GEÇMİŞTE PARA TOPLANMASI VE SONUÇ VERMEMESİ ,YENİDEN HALI SAHA İÇİN PARA TOPLANMASI DURUMUNDA BİR SÜRÜ TARTIŞMA VE PROBLEM YARATACAĞI AŞİKARDIR.
ZATEN HALI SAHA İÇİN MALZEMELERİN YARISI MEVCUTTUR.GERİ KALAN MASRAF İÇİN 1 VEYA 2 SPONSORLA HALLEDEBİLİRİZ.DERNEK OLARAK BİRKAÇ KURUMLA YAZIŞMA YAPILMIŞ,CEVAP BEKLENMEKTEDİR.
SAYGILARIMLA...
Ali ağmaz

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.14 saniye
266,231 Tekil Ziyaretçi