Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· S.S.S.
· Tartışma Forumları
· Resim Galerisi
· Web Linkleri
· ÜYE OL
· İletişim
· Arama
· AÖF Sınav Sonuçları
· ÖSYM Sınav Sonuçları
· Canlı Futbol Sonuçları
· Göçüköy Mail Servisi
· Beyşehir Haberleri
· Göçüköy Online Radyo
· Radyo Dj Girişi
· Göçüköy Tarihi
· Ziyaretçi Defteri
· Dosyalar
· S.S.S.
· Tartışma Forumları
· Resim Galerisi
· Web Linkleri
· ÜYE OL
· İletişim
· Arama
· AÖF Sınav Sonuçları
· ÖSYM Sınav Sonuçları
· Canlı Futbol Sonuçları
· Göçüköy Mail Servisi
· Beyşehir Haberleri
· Göçüköy Online Radyo
· Radyo Dj Girişi
· Göçüköy Tarihi
· Ziyaretçi Defteri
Göçü Radyo
Zafer Pen
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 2
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar
· Çevrimiçi Üyeler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 492
· En Yeni Üye: Havva Yakar
Anket
En Son İncelemeler
İnceleme Bulunamadı
Flash Saat
Giriş
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
BİR AYET
(BAKARA SÛRESİ 23. Ayet)
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.
05.09.2010
bütün müslüman aleminin kadir,gecesi mübarek olsun .
05.09.2010
TÜM HEMŞERİLERİMİN KADİR GECELERİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM
05.09.2010
kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
03.09.2010
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİM
03.09.2010
HAYIRLI CUMALAR.
30.08.2010
iyi günler.
şenlik fotolarını izledim.Güzel bir çalışma olmuş .Fakat izlerken slayt olarak izlene memesi ve çok net ve kaliteli olmayışı ve uzaktan çekim yapılması iyi izlenmesini engelledyor.Bunun ü
27.08.2010
hayırlı cumalar ...
hayırlı ramazanlar...
hayırlı ramazanlar...26.08.2010
S.A herkese hayırlı ıftarlar
25.08.2010
isyangar isimli üye talebinde bulunan arkadaşımızın üyeliği aktif edilmemiştir, kendini belirtir bir isim seçmesi halinde aktif hale gelecektir
25.08.2010
hayırlı sahurlar herkese
Başlığı Görüntüle
.::.Göçü Köy.::. :: GÖÇÜ KÖY :: Göçüköy Sosyal ve Dayanışma Derneği
|
Derneğe Ait Bir Web Sitesi
|
|
| admin |
Mesaj Tarihi 14/04/2010 01:24
|
|
Süper Yönetici Mesaj Sayısı: 249 Katılım Tarihi: 02.02.07 |
Köyümüzün sitesi altında derneğimize ait bir site şuan kurulum aşamasında olup yakın bir tarihte hizmete sunmayı düşünüyoruz. Kurulacak olan site derneğin tüm faaliyetleri, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği hedefleri, yönetim kurulunu, amacını ve yaptığı çalışmalara ilişkin dökümanlar, çalışmalarda karelenmiş resimler ile gelen ziyaretçilerimiz için bir ziyaretçi defteri bulunduralacaktır. Yorum yapmak isteyen sayın üyelerimiz yine gocukoy.com adresinden forumlar yardımıyla yorumlarını, eleştiri ve önerilerini paylaşabileceklerdir. Ayrıca gocukoy.com adresimizde hali hazırda 8 adet yönetici bulunmakta ve maalesef bu yöneticilerimizden büyük kısmı sitenin gelişmesi, ilerlemesi, yada mevcut durumun korunması kapsamında en küçük bir çalışmalarını üzülerek söylüyorum ki görememekteyiz. Bu nedenle yönetici rolünü almış olan üyelerimizden Ali Ağmaz, Zeki Ağmaz ve Alper Peri dışında kalan yönetcilerimizin yetkilerini alıyoruz. İlerleyen zamanlarda yönetici ihtiyacımızda kendilerine kabul etmeleri halinde tekrar dönüş yapacağız, Şuana kadar ki emeklerinden! dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Düzenleyen admin Düzenleme Tarihi: 14/04/2010 01:28 Oradaki köy evet bizim, ama artık uzak değil |
|
|
|
| harunyok |
Mesaj Tarihi 14/04/2010 13:53
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 595 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Sadece Helal olsun diyorum.Emeklerimi helal ediyorum.Ben günlerce bu site ile yatıp kalktım.Yetki almak işe yarıyorsa helal olsun sadece.Benim yetkimi alacağınıza üyeliğimi de silseniz daha iyi olurdu.Bu nasıl bir düşünce anlamakta güçlük çekiyorum.Buraya kimlerin emeği geçti ve geçmekte herkesler bilir.Selamlar ve saygılar. Daha diyeceğim çok var ama gerektiğini de sanmıyorum.Bu duruma çok üzüldüm. |
| AKCAYALCIN |
Mesaj Tarihi 14/04/2010 18:23
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 231 Katılım Tarihi: 16.02.07 |
şeffaf bir yönetim şeffaf bir dernek olarak yürütülen çalışmalarımız tüm göçüköy halkına duyrularak daha da saydam açık anlaşılır olacagına inanıyorum bugüne kadar yapılan karalama kampanyaları işe yaramadıgı gibi bundan sonra dedikodularda azalacaktır ayrıca görmek isteyenler dernegimiz faliyetlerini izmir için benden yada hüseyin gül den ögrenebilirler son olarak şunları ifade etmek istiyorum ne site ne baraj nede göçüköy kimsenin bobasının malı degil hepimizin ortak malı herkes yaptıgı hizmet kadar saygı ve sevgiye layıktır herkesi sitemizi barajımızı ve güzel köyümüze hizmet etmeye korumaya ve yaşatmaya davet ediyorum başta zeki ağmaz ve ali ağmaz olmak üzere tüm emegi gecenlerden koyumüze bugüne kadar görülmemiş bir hizmet sundukları için teşekkür ederim allah cc yardımcınız olsun |
|
|
|
| ali agmaz |
Mesaj Tarihi 14/04/2010 20:54
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 64 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Öncelikle göçü köyümüz için gerek site için,gerekse derneğimiz için maddi ve manevi en ufak bir katkısı olan herkese teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum. Dernek olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin beyşehirde bulunan dernekler arasında gıpta ile takip edildiğini ve köylülerimiz arasında da ezici bir çoğunlukta takdir edildiğini görüyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz.Özellikle de Yalçın ve Hüseyin kardeşlerimizin büyük özverileriyle izmirde yaşayan göçüköylü kardeşlerimizin tamamını koordine edip üye yapmaları,projelerimizin tamamına sahip çıkıp ekstra projeler sunmaları bizi daha çok sevindirmektedir. Site konusunda değerli adminimiz ertuğrul ceylanın yöneticilik konusunda verdiği karara saygı duymak lazım,eğer bu polemik konusu olacaksa ben şahsen fedakarlıkta bulunabilirim. Köyümüz için bir projesi olan varsa lütfen bize yazsın,ama kendisininde nasıl bir katkı yapabileceğini de belirtsin. Son olarak birde tamamı sponsorlar tarafından karşılanan güzel bir hizmetimizden bahsedeyim. Karkın harmanına 3 mt*3mt boyutlarında iki adet kamelya ve 5(beş) adet orman masası yapılmaktadır.Tüm köylü kardeşlerimize duyrulur. Ali ağmaz |
|
|
|
| turkmen |
Mesaj Tarihi 14/04/2010 23:51
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 150 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
ali türkmen bodrum /MUĞLA |
|
|
|
| harunyok |
Mesaj Tarihi 15/04/2010 09:45
|
|
Sevgili Yalçın,Lütfen bu konuya sen taraf olma.Kimseden saygı falan beklentim yok.Biz bişeyleri gösteriş olsun diye değil ALLAH rızası için yapıyoruz.Her şeyi ALLAH bilsin bize yeter. Onun için senden son kez rica ediyorum.Lütfen benle alakalı olabilecek şeylerle ilgili yorum yapma.Ben burada Ertuğrul ve yöneticilere seslendim. Ayrıca da kimseye saygısızlık yapmadım.Ali AĞMAZ başkanım,senin yöneticilikten feragat etmene gerek yok.Senle alakalı benim bir sıkıntım da yok ve olamaz.Ayrıca Başta Ertuğrul ve başkasıyla da sıkıntım yok.Ben sadece ağırlık mı oldum,bir lafım mı oldu,sitede ters bişeyler mi yaptım.Kısaca yöneticilikten alınmayı hakedecek ne yaptım?Ya da yönetici kalmak için ne yapmak lazımdı da ben yapmadım?Bunları merak ediyorum.Siteye herzaman giriyorum,Forumlara katılıyorum,İyi yapılan herşeye destek olmaya çalışıyorum.Burada en çok forum yazanlardan biriyim.Bana biri bunu anlatsın onu bekliyorum. Bu konuda daha yazmıyorum. Düzenleyen harunyok Düzenleme Tarihi: 15/04/2010 11:48 |
| AKCAYALCIN |
Mesaj Tarihi 16/04/2010 12:44
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 231 Katılım Tarihi: 16.02.07 |
allah c.c. razı olsun |
|
|
|
| dr_suleyman |
Mesaj Tarihi 17/04/2010 23:30
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 33 Katılım Tarihi: 16.02.07 |
sevgili abilerim.köyümüz için verdiğiniz emeklere sonsuz teşekkür ediyoruz.inşallah ilerleyen dönemlerde size daha çok katkıda bulunacağımızı düşünüyorum.ben biraz bu işlerden işlerim gereği uzak kaldım.düşünce varsa kusura bakmayın ama sizden isteğim karkın harmanına ışıklandırma yapabilirmiyiz.bunun için çalışmanız var mı.isteğimimn amacı şu..malum biliyorsunuz yakında düğünüm var.eskiden de hayalim hep kır düğünü yapmaktı.ama imkanlar müsait olmuyordu..şimdi buranın durumunun bu kadar güzele hale geldiğini gördükten sonra acaba kına gecemi burada yapabilirmiyim.diye uzun süredir düşünüyorum.26 haziran gecesi köyde kına gecesi yapacağım.eğer bir ışıklandırma yapmamıza yardımcı olursanız baraj kenarında yapmayı düşünüyorum.hatta oraya bir hat çektirebilirsek benim düğünümün başka kişilerede öncü olacağını düşünüyorum.havuzada kısmi ışıklandırma sonrası orası yaz akşamlarının vazgeçilmez ve eşi bulunmaz düğün mekanı olur.eğer böyle bir projeniz varsa bunu 26 haizrana kadar yetiştirmek için çaba harcarsanız beni çok memnun etmiş olursunuz.ya da ışıklandırma için nasıl bir proje olabilir.fikir verirsenizde çok sevinirim.özellikle ali abi ve zeki abi bu konuda sizin fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden tüm emekleriniz için tekrar teşekkürü bir borç biliyorum. |
|
|
|
| ali agmaz |
Mesaj Tarihi 17/04/2010 23:59
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 64 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Değerli kardeşim süleyman Köyün içme suyu projesi herhalde ihale aşamasında projesinin tamamlandığını biliyorum.İhale sonucu Oraya ilk yapılacak iş elektrik hattı olacak,inan benimde bazen arkadaşlarımla da bu elektrik geldiğinde ilk aklıma gelen şey , burada güzel kır düğünü olur demiştim. Kardeşim sen istedikten sonra senin gibi değerli bir kardeşimizin kır düğününü 26 hazirana kadar elektrik gelmese dahi birkaç jeneratör bulur yine hallederiz.yeterki sen iste... senin gibi kardeşlerimizin hayatları boyunca bir defa yaşayabileceği bu mutlu gününe katkıda bulunmak bizim için en büyük onur dur ve tabiki de bizi sonsuz mutlu edecektir.Derneğimiz konusunda da olumlu düşüncelerini zaten biz biliyoruz.Bundan şüphen olmasın.Müsait bir zamanda beni ve abimi ararsan iyi bir ekiple bu hayalini gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsin.Sen göçüköy için önemli bir değersin,seni mutlu etmek,bizim mutlu olmamızdır.Sevgilerimle ... gözlerinden öpüyorum. Ali ağmaz |
|
|
|
| zekiagmaz |
Mesaj Tarihi 18/04/2010 00:58
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 115 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
Kardeşim Ali'nin tüm söylediklerine aynen katılıyorum. Elektirik konusu da su deposu ile birlikte önümüzdeki günlerde çözülecek inşallah, yalnız ihale müteahhite verilecek, inşaallah işin yapılacağı tarihler düğün tarihi ile aynı olmaz, o tarihlerde kazı çalışmaları da olabilir. Böyle bir durum olmazsa inşallah Doktorumuzun düğününü Karkın harmanında yaparız. Selamlar |
|
|
|
| gonya42 |
Mesaj Tarihi 19/04/2010 19:15
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 300 Katılım Tarihi: 13.02.07 |
Bu konuda Ertuğrul kardeşime itiraz edecek durumda değilim, çünkü uzun süredir işlerimin yoğunluğu ve gündüzleri siteye girememem dolayısıyla siteyle ilgilenemiyorum. Ama genede bana düşen bir iş varsa her zaman yapmaya hazırım. Herkesten bu konuda özür dilerim ama inş. bundan sonra ilgilenmeye çalışacağım bu benim için bir uyarı oldu... Admin kötü kızmış anlaşıldı... ))
www.gocukoy.com |
| turkmen |
Mesaj Tarihi 21/04/2010 12:37
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 150 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
garkında düğün yapmanında inanın tadına doyum olmaz.insanın bir daha evlenesi geliyor![]()
ali türkmen bodrum /MUĞLA |
|
|
|
| huseyingul42-35 |
Mesaj Tarihi 21/04/2010 18:45
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 138 Katılım Tarihi: 15.02.07 |
Ali abicigim evlenme konusunda ciddi isen gerçekten kırdüğünü güzel olur masraflarda ben den yalçında söz diyo limuzinde ben den.ama bir şartla önce dr kardeşimizin düğününü yapalım çünkü o kardeşimiz birinciy le evlenecek.
huseyingul_77@hotmail.com |
|
|
|
| harunyok |
Mesaj Tarihi 22/04/2010 09:46
|
|
Bu arada Sayın Ali AĞMAZ başkanım.Daha önce de dile getirdiğimiz,Dernek adına şube açma meselesindeki düşüncelerinizi bildirmediniz. Biz Konya da bir dernek şusebi açabilirmiyiz diye sormuştuk.Bunun olabileceğini veya olamayacağını öğrenmek istiyoruz. Bunun sebebi de burada oturan köylülerimizin birbirinden çok uzak ve kopuk olması.Biz diyoruz ki dernek adına bir şube açabilirsek en azından belli zamanlarda toplantılar bari yapabiliriz. Bu konu hakkında bilgi ve yorumlarınızı bekliyoruz. |
| harunyok |
Mesaj Tarihi 06/05/2010 09:28
|
|
Sayın başkanım,Bir maruzatımız var ama sizden ses yok.Lütfen bizim yazımızı değerlendirin. Saygılar. |
| karkinbeyi |
Mesaj Tarihi 07/05/2010 18:34
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 637 Katılım Tarihi: 14.02.07 |
s.a herkese saygılar sevgiler güzel şeyler yapıyoruz güzel şeyler düşünüyoruz Sevgili yiğenim Süleyman kır düğününden bahsetmis madem öyle bir düşüncen var sana elimden geldigi kadar yardımcı olacağıma şüphen olmasın sana vaadlerimden birkaçını söyleyeyim senin yapacağın düğün de organizasyon işlerini üslenmeyi vaad ediyorum profosyonel bir ekiple senin düğününde hizmet vermeye ve istersen organizasyon firmasıyla görüşerek sanatçı havayi fişek ve havuz süslemeleri konusunda yardımcı olurum işte ozaman sana rüya gibi bir düğün yaparız insallah gerçekleşir isteğin ben bu şekilde yardımcı olabilirim tabi bu konuda fiyat araştırması yapmak lazım organisazyon firması işini hallederiz cüzzi bir miktara garson organizasyonuda sana bende düğün hediyesi olsun kendi ekibimle orda olacağım saygılarımla. Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
|
|
| dr_suleyman |
Mesaj Tarihi 09/05/2010 14:05
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 33 Katılım Tarihi: 16.02.07 |
amca bu konuda ilerideki organizasyonlara hem öncü olması açısından hemde farklı bir iş olması dolayısıyla baya istekliydim.ama sanırım daha altyapı yetersizliği mevcut.birde köyde bu konuyu ilettiğim kişilerce hem misafirlerin ulaşmasının zor olması hemde organizasyon için yeteli şartların uygun olmadığı fikri edindim.o yüzden harmanbaşı uygun olur diye düşünüyorum.ama havaifişek ve organizasyon açısından görüşleirni almak isteirm.ama ümit ederimki bu fikrim öncü olur ve herkesin düğün yapmayı hayal ettiği bir ortamda bizim köy düğünleri klasikleşir. |
|
|
|
| nazimkargin |
Mesaj Tarihi 10/05/2010 15:39
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 16 Katılım Tarihi: 25.07.07 |
amcam dügün fikri cok gözel başlamak bitirmenin yarısıdır nerede olursa olsun her şeyin hayırlısı olsun fakat ben barajın yanına arabayla gitti üç kez arabanın altı yere degdi önce köy makıfının hizası kum ve cakıl dökülmesi gerekli önce yol yapımı gerekli anlayacagımız kadarıyla |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |

))